Megszólalt Simpsonék Maggie babája

2009. május 23., szombat, Magazin
Végre egész mondatokban beszélt a Simpson család legkisebb tagja, Maggie: a híres cumijától ideiglenesen megváló csecsemőnek Jodie Foster kölcsönözte a hangját.

A világhírű család csecsemő tagja a bébik jogait taglaló, ékesszóló ,,szózat" kedvéért szánta rá magát a beszédre — írta internetes kiadásában a The Daily Mail (www.dailymail.co.uk). A törté­nelmi epizódban Maggie a bölcsőde vezetőjével került összetűzésbe, aki folyamatosan lerombolta a Simpson-bébi által épített felhőkarcolót. Az ügy folytatásaként egy képzeletbeli bírósági tárgyaláson a saját védelmében felszólaló Maggie kivette szájából a cumiját, kicsit köhécselt, majd belekezdett a szózatba. Az álomvilágban játszódó rész során felnőtt építészként mutatták be Maggie-t, aki az epizód végén persze visszatalált cumijához.

Maggie hangját eddig is lehetett hallani, egy alkalommal a daddy (apu) szót is kiejtette, akkor Elizabeth Taylor szólaltatta meg. Összefüggő mondatokban azonban most beszélt először.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-05-23: Magazin - x:

Ralph Fiennes rendez

Legújabban William Hurt Oscar-díjas színész csatlakozott a rendezőként hamarosan debütáló Ralph Fiennes filmjéhez, amelyben a brit színész a rendezés mellett a főszerepet is magára vállalta.
2009-05-23: Magazin - x:

Tengerimalac-város

Várost alapítottak a tengerimalacoknak Budapesten, a Fővárosi Állat- és Növénykertben, és megújult az Élet-Halál Ház is: a létesítményeket a héten adták át. A sok tengerimalac valóságos liliputi várost kapott aprócska házakkal, utcákkal, terekkel, iskolával, csemegebolttal és buszmegállóval.