Elismerés Hlavathy Károly fotóművésznek

2009. május 29., péntek, Közélet

Omlás

Hlavathy Károly fotója

Különdíjat kapott a szentesi nemzetközi aktfotótárlatra küldött munkájáért Hlavathy Károly sepsiszentgyörgyi fotóművész, a kiállítást június 7-én nyitják meg.

Hlavathy már több nemzetközi kiállításon szerepelt, nem csak aktfotósként jegyzik a szakmabéliek, érdeklődése kiterjed mind a műemlékekre, mind a székely falu világára. Legutóbbi kiállítása éppen ez utóbbi témakörrel kapcsolatos, Marosvásárhelyen május közepén nyílt meg A sziget című egyéni tárlata. (mózes)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-05-29: Közélet - x:

Új buszmegállók, de milyen áron? — Farcádi Botond

Élénk vitát váltott ki a Kovászna Megyei Tanács legutóbbi ülésén a megyei és országutak mentén található lepusztult buszmegállók felújítására vonatkozó határozattervezet. A tizenkét új buszmegálló építéséhez szükséges megvalósíthatósági előtanulmányt kellett volna jóváhagyni.
2009-05-29: Közélet - x:

Leváltották a posta igazgatóját is

Leváltották a Kovászna megyei posta igazgatóját, Vajda Andrást is. A posta brassói regionális kirendeltsége felszámolta a Kovászna megyei igazgatói állást, így szabadulhatott meg a magyar vezetőtől, aki 1994 óta, a rendszert nagyon jól ismerve látta el feladatait.