Nem vált pártot a főtanfelügyelő

2009. május 29., péntek, Közélet

A Demokrata-Liberális Párt szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva, miszerint a helyükön hagyott magyar igazgatók közül ketten-hárman is jelezték, beiratkoznak a pártba, tegnap Keresztély Irma villámtájékoztatót tartott, amelyen cáfolta, hogy ő ezek közé tartozna.

A főtanfelügyelő röviden ennyit mondott: „Kovászna megye főtanfelügyelőjeként az oktatás az elsőrendű prioritásom, mindig csak az oktatás kérdéseivel és problémáival foglalkoztam, és határozottan elutasítok minden olyan jellegű utalást, amelynek értelmében én pártot vagy új szervezetet változtattam volna annak érdekében, hogy az állásomat, a funkciómat megtartsam. Úgy érzem, hogy ez egy vádaskodás, aminek semmi alapja nincsen, lehet, hogy a cél az: megtéveszteni az embereket és zavart kelteni a közösségben, amelynek eredményeképpen az emberek irántam való bizalma is meginoghat." (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-05-29: Közélet - x:

Leváltották a posta igazgatóját is

Leváltották a Kovászna megyei posta igazgatóját, Vajda Andrást is. A posta brassói regionális kirendeltsége felszámolta a Kovászna megyei igazgatói állást, így szabadulhatott meg a magyar vezetőtől, aki 1994 óta, a rendszert nagyon jól ismerve látta el feladatait.
2009-05-29: Közélet - x:

Indulhat a játszótérépítő program

Kisebb vita után huszonhét szavazattal, három tartózkodással a Kovászna Megyei Tanács jóváhagyta a megyei játszótérépítő programot.