Ittasan ne vezess!

2009. június 3., szerda, Közélet

Egész héten országos akciót szervez a rendőrség az ittas gépkocsivezetők kiszűrésére — közölte Ioan Huţanu, a megyei közlekedésrendészet parancsnoka. Bárkit bármikor, bárhol megállíthatnak és ellenőrizhetnek.

A korszerű alkoholszonda mellett a régi típusú fiolákat is használják. Szintén az országos rendőrfőkapitány rendeletére ellenőrzik a robogósokat minden megyeszékhelyen: rendben vannak-e a jármű iratai, van-e vezetői tanfolyamot igazoló irat, betartják-e a kötelező előírásokat, s ez esetben is szondáznak. (Szekeres)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2009-06-03: Közélet - x:

Ivóvíz Zalánnak és Oltszemnek

A zaláni Rókalik bő hozamú forrás minőségi vízzel, kétszáz köbméteres tartályból látja el a Bodokhoz tartozó két település már működő hálózatát.
2009-06-03: Világfigyelő - x:

Ismételten a magyar kártya (Rendkívüli parlamenti ülés Szlovákiában)

Csak a szlovák kormánykoalíció botrányainak elkendőzésére és a magyar kártya kijátszására szolgál a parlament rendkívüli ülése — állítja a szlovák ellenzék, amelynek vezetői tegnap egyeztettek Pozsonyban a törvényhozás tanácskozásáról, amelyet Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének a Kárpát-medencei magyarság európai parlamenti képviseletét érintő, közelmúltban elhangzott kijelentése kapcsán hívtak össze mára.