Obama-musical készül

2009. június 6., szombat, Magazin

Musical készül Németországban Barack Obama amerikai elnök életéről; a zenés darab őszre tervezett bemutatóját Frankfurtban tartják majd, de a produkció várhatóan bejárja egész Németországot.

Az elnök kampányszlogenjét idéző Hope — Yes We Can című darab próbái már folynak, a premier várhatóan októberben vagy novemberben lesz — számolt be a MOVE produkciós iroda. A narrátor Ralf Bauer színész lesz, Obama szerepét Jimmie Wilson játssza. A musical két cselekményszálon fut, az egyik Barack Obama történetét és a Fehér Házig vezető utat meséli el, míg a másik a választási győzelem által kiváltott lelkesedést mutatja be egy chicagói környék példáján keresztül. A produkcióban az éneklő elnök mellett a first lady és Hillary Clinton is dalra fakad.

A nézők különleges helyzetben lesznek, ugyanis bekapcsolódhatnak a darabba, még dobolhatnak is. ,,Így a közönségre is átragadhat az az euforikus hangulat, amely a kampány alatt az Egyesült Államokat is jellemezte" — mondta a MOVE egyik munkatársa. A frankfurti bemutatót követően a musical huszonnégy állomásos turnéra indul.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-06: Magazin - x:

Készül Vilmos herceg eljegyzési filmje

A BBC már készíti azt a dokumentumfilmet, amely Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton eljegyzésének bejelentése után kerül majd a képernyőkre.
2009-06-06: Magazin - x:

Holtan találták David Carradine-t

Bangkoki hotelszobájában holtan találták David Carradine amerikai színészt, a Kill Bill és más nagy sikerű filmek, illetve sorozatok sztárját. Sajtóértesülések szerint a színész felakasztotta magát.