Birkózás

2009. június 11., csütörtök, Sport
Tatár Andrea ezüstérmes

Ha nem csurran, cseppen — mondhatjuk nyugodtan az iskolás sportklubok országos bajnokságának döntője után, hiszen az a sportág, az a csapat, amely az évek során érmekre szoktatott, idén csak egyet nyert, Tatár Andrea (40 kg) jóvoltából.

Az 54 kg-os Dragoş Pancescu és a 85 kg-os Baczoni Levente az ötödik helyen zárt. Mindkettőtől érmet várt a szakvezetés, érmet vártunk mi is.

Eltűntek

Meglepő hírrel állt elő Mátéfi Árpád, női birkózósportunk atyja. Arról panaszkodott, hogy két kovásznai birkózó leányának, Adina Popescunak és Anamaria Cojannak nyoma veszett. Mátéfi Árpád elmondása szerint mindkettő egyszerűen lelépett. Kár, hiszen mindkettő válogatott, mindkettő sokszoros bajnok, mindkettő világ- és Európa-bajnoksági részvételre esélyes, sőt, éremvárományos. Érthetetlen a döntésük. Érthetetlen és sajnálatos. (-ros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-06-11: Sport - x:

Ünnepelt és díjazott a Sepsi ISK (Iskolás sport) — Tibodi Ferenc

Kedden délután megtartotta első díjkiosztó gáláját a Sepsiszentgyörgyi ISK, amelyet a 2008—2009-es tanévben összesen 561 sportló (hat szakosztály: atlétika, futball, torna, kézilabda, kosárlabda, birkózás) képviselt a különböző városi, megyei vagy éppen országos versenyeken, bajnokságokon.
2009-06-11: Sport - x:

Labdarúgás, IV. liga

A Papolci FC és a Berecki FC a két feljutó
Újdonságot nem állítunk a címben, hiszen már a múlt héten tiszta volt a képlet, vagyis a feljutás kérdése. A hét végén aztán a két „jelölt" megerősítette a rangsorban elfoglalt helyét, a Berecki FC ráadásul a forduló rangadóján.