Folytatódik a Vigadó felújítása

2009. június 12., péntek, Közélet

Idén az épület hátsó termeinek rendbetételével folytatódott a kézdivásárhelyi Vigadó felújítása. Elsősorban az öltözőkön dolgoztak, szalagparkettát raktak a padlózatra, kagylókat, tükröket és új lámpatesteket szereltek.

A villanyhálózatot kicserélték, és az emeleti mosdókat zuhanyozókkal látták el. Hamarosan a földszinti mosdók felújítása és egy nagyobb méretű öltöző kialakítása következik. A színpad felújítására idén minden valószínűség szerint nem kerül sor, de a tervet megrendelik, és pénz függvényében jövőre a zsinórpadlás következne. A színpad állapota megfelelő, a nagy színházak is fel tudnak lépni a városban. Az öltözők felújításának nagy részét a városháza alkalmazottjai végezték. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-06-12: Közélet - x:

Összefognak a fiatalok

Üdvözli a Háromszéki Ifjúsági Tanács, hogy a román fiatalság képviselői is felszólaltak a kétes múltú ifjúsági igazgató ellen.
2009-06-12: Közélet - x:

Pelenkázó a parkban

Apró gyermekes mamák számára nyújt jelentős segítséget az a házikó, melyet tegnap helyeztek el Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet parkban.