Pelenkázó a parkban

2009. június 12., péntek, Közélet

Apró gyermekes mamák számára nyújt jelentős segítséget az a házikó, melyet tegnap helyeztek el Sepsiszentgyörgyön az Erzsébet parkban.

A Bujdosó Zsolt MPP-s tanácstag kezdeményezésére, Bálint József alpolgármester támogatásával, a Modern House cég jóvoltából felállított fabódéban az anyukák tisztába tehetik, sőt, meg is szoptathatják csemetéiket. Nem a parkban a padon, hanem civilizált körülmények között lehet így pelenkát cserélni, gyermeket etetni — egy sokak számára jelentéktelennek tűnő gesztus, amely azonban rendkívül nagy segítség az érintetteknek. (-kas)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-06-12: Közélet - x:

Folytatódik a Vigadó felújítása

Idén az épület hátsó termeinek rendbetételével folytatódott a kézdivásárhelyi Vigadó felújítása. Elsősorban az öltözőkön dolgoztak, szalagparkettát raktak a padlózatra, kagylókat, tükröket és új lámpatesteket szereltek.
2009-06-13: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Színház
A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház William Shakespeare Szentivánéji álom című vígjátékát Török Viola rendezésében a nagyteremben vasárnap 17 órától a Katona József- és Madách Imre-bérleteseknek mutatja be (az elmaradt bérletek is érvényesíthetők, a szabad helyekre jegyet lehet venni).