Jókedv az Írisz Házban - Ferencz Csaba

2009. június 22., hétfő, Közélet
A fogyatékkal élő fiataloknak munka- és szórakozási lehetőséget biztosító Írisz Házban koncertezett a sepsiszentgyörgyi Művészeti Népiskola három könnyűzenekara.

A Lakatos Béla tanár által vezetett együttesek tagjai — az iskola fiatal vagy éppen idősebb diákjai — megtapasztalhatták, milyen jó érzés adni olyanoknak, akikkel a sors kegyetlenebbül bánik, mint az átlagemberekkel. A zene és a jó hangulat mellett a zenészek apró ajándékokkal is meglepték az otthon lakóit, amit ők önfeledt jókedvel és ragaszkodással háláltak meg.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2009-06-22: Közélet - x:

Júliustól ismét átveszik a tejet - Ferencz Csaba

A Covalact tejfeldolgozó és a megyei szarvasmarhatartó gazdák egyesületének vezetői utóbbi tárgyalásukon megállapodtak a hét végi nyers tej átvételében.
2009-06-22: Közélet - x:

Tető alatt az esztelneki iskola - Iochom István

Esztelneken jelenleg három nagyobb építkezés zajlik — tudtuk meg Varga Attila polgármestertől.