Tető alatt az esztelneki iskola - Iochom István

2009. június 22., hétfő, Közélet
Esztelneken jelenleg három nagyobb építkezés zajlik — tudtuk meg Varga Attila polgármestertől.

Az új iskolaszárny nemrég tető alá került, így állaga már nem romlik. Ígéretet kaptak arra, hogy kormányalapokból kiutalnak a munkálat folytatására 220 000 lejt, de az még nem elég ahhoz, hogy be is lehessen költözni. Az új községházánál a tervezett ütemben halad az építkezés, legkésőbb júliusban a tetőszerkezet is felkerül. Erre a beruházásra megvan a szükséges pénzösszeg. Az elemi iskola udvarán aszfaltos kézilabdapálya készül, melyet a június 27—28-án sorra kerülő falunapokra átadnak.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2009-06-22: Közélet - x:

Jókedv az Írisz Házban - Ferencz Csaba

A fogyatékkal élő fiataloknak munka- és szórakozási lehetőséget biztosító Írisz Házban koncertezett a sepsiszentgyörgyi Művészeti Népiskola három könnyűzenekara.
2009-06-22: Közélet - x:

Parkolóórákat szerelnek - Váry O. Péter

Tíz parkolóautomatát szerelnek fel a héten Sepsiszentgyörgy központjában, a korszerű berendezések papírpénzzel is működnek, és kevesebb, mint egy órára is adnak parkolójegyet.