1—5Teremfoci: KSE—Brassói Design 5—11

2009. június 22., hétfő, Sport

Kézdivásárhely, sportcsarnok, kb. 100 néző. Vezette: Gabriel Gherman és Marius Mititel, mindkettő Bukarest) KSE: Gazda B., Déva, Szabó, Stoica, Török, Gazda J., Pap, Căşuneanu, Dobra A., Dobra Sz., Bögözi, Csulak. Brassói Design: Haicău, Ştefănuc, Buducă, Pânzaru, Abramiuc, Călugăru, Miu, Beraru. Gólszerzők: Török (13. és 31.). Dobra Sz. (27. és 38.), Dobra A. (33.), illetve Călugăru (6. és 19.), Abramiuc (23. és 50.), Miu (20. és 39.) Ştefănuc (18. és 35.), Beraru (21., 27. és 35.).

A tapasztaltabb vendégcsapat már az első percekben magához ragadja a játék irányítását, s ki sem engedi a kezéből. A kézdiek igyekeztek, küzdöttek a tisztes helytállás reményével, s ez részben sikerült is. A hatgólos vereségért nem kell, nem szabad elkeseredni. Meggyőződésünk, lesz ez még jobb is. (József)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2009-06-22: Sport - x:

Hárman a döntőben (Cselgáncs)

Gura Humorului-on került sor az U13-asok országos döntőjére, melyre a Veres László edzette Nagy Mózes Sportklub három versenyzője — Niczuly Hunor (34 kg), Lukács Ákos (38 kg) és Marti Szilárd ( 38 kg) — kvalifikálta magát. Niczuly idő előtt búcsúzott a küzdelemtől, s így helyezetlenül végzett, Lukács a 7., Marti a 9. helyen végzett.
2009-06-22: Sport - x:

Guruljunk együtt (Extrém sport)

Az elmúlt hét végén immár negyedik alkalommal került sor a Guruljunk együtt nevet viselő görkorcsolyás, gördeszkás és kerékpáros délutánra Kézdivásárhelyen. Az eseményen mintegy kétszázan vettek részt.