CselgáncsHárman a döntőben

2009. június 22., hétfő, Sport

Gura Humorului-on került sor az U13-asok országos döntőjére, melyre a Veres László edzette Nagy Mózes Sportklub három versenyzője — Niczuly Hunor (34 kg), Lukács Ákos (38 kg) és Marti Szilárd ( 38 kg) — kvalifikálta magát. Niczuly idő előtt búcsúzott a küzdelemtől, s így helyezetlenül végzett, Lukács a 7., Marti a 9. helyen végzett.

Az érem nélküli szereplésre is jár a dicséret, hiszen a döntőig vezető út nehéz volt, többlépcsős küzdelmen vezetett át. És még valami, Gura Humorului-on csak egy ütközet veszett el, a csata folytatódik az U15-ös, U17-es korosztályokban. Érmet, érmeket tehát lehet még szerezni. (á)
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2009-06-22: Sport - x:

Kanabé Szilárd Balkán-bajnok (Asztalitenisz)

A hét végén az asztaliteniszezők Balkán-bajnokságán vett részt a Dobolyi Aladár vezette serdülőválogatott, melynek tagja a háromszorosa országos bajnok Kanabé Szilárd.
2009-06-22: Sport - x:

Teremfoci: KSE—Brassói Design 5—11 (1—5)

Kézdivásárhely, sportcsarnok, kb. 100 néző. Vezette: Gabriel Gherman és Marius Mititel, mindkettő Bukarest) KSE: Gazda B., Déva, Szabó, Stoica, Török, Gazda J., Pap, Căşuneanu, Dobra A., Dobra Sz., Bögözi, Csulak. Brassói Design: Haicău, Ştefănuc, Buducă, Pânzaru, Abramiuc, Călugăru, Miu, Beraru. Gólszerzők: Török (13. és 31.). Dobra Sz. (27. és 38.), Dobra A. (33.), illetve Călugăru (6. és 19.), Abramiuc (23. és 50.), Miu (20. és 39.) Ştefănuc (18. és 35.), Beraru (21., 27. és 35.).