RaliFélbeszakadt verseny

2009. június 22., hétfő, Sport
Technikai okok miatt a sepsiszentgyörgyi Szabó Csongor időnap előtt fejezte be a Kolozsváron június 20—21-én megtartott Mobil 1 raliversenyt, amely az országos bajnokság negyedik futama volt.

A Sonic Motorsport versenyzője új navigátorral vágott neki a kincses városbeli viadalnak, de a nagyon jó eredménnyel befejezett első két próba után az időjárási viszonyok megváltoztak, a háromszéki duó — Szabó Csongor/Angela Stănescu — a harmadikon kicsúszott, ami a futómű sérülésével járt, ez pedig véget vetett a versenynek. A kolozsvári rali végeredménye: 1. Bogdan Marişca/Sebastian Itu, 2. Szabó Gergő/Kohler Zoltán, 3. Valentin Porcişteanu/Dan Dobre. Az országos pontvadászat állása négy futam után: 1. Szabó Gergő/Kohler Zoltán 31 pont, 2. Valentin Porcişteanu/Dan Dobre 25 p., 3. Marco Tempestini/Dorin Pulpea 25 p. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2009-06-22: Sport - x:

Guruljunk együtt (Extrém sport)

Az elmúlt hét végén immár negyedik alkalommal került sor a Guruljunk együtt nevet viselő görkorcsolyás, gördeszkás és kerékpáros délutánra Kézdivásárhelyen. Az eseményen mintegy kétszázan vettek részt.
2009-06-22: Sport - x:

Hazudtak! - Nagymohai

Tizenhat perc késéssel kezdődött az a sajtóértekezlet, melyet papír szerint Sánta Károly klubigazgató hívott össze — legalábbis az ő neve szerepelt a meghívón —, s melynek fő témája az országos sportcentrum létrehozása volt (a másik két napirendi ponttal csak „falaztak" a szervezők).