Nem Jackson, nem Fawcett, hanem a kormányzó szeretője

2009. június 30., kedd, Magazin

Váratlanul meghalt Michael Jackson, a popzene királya, és hosszú rákbetegség után elhunyt Farrah Fawcett amerikai színésznő, a Google keresőportálon másnap, péntek reggel azonban nem rájuk, hanem a hűtlen dél-karolinai kormányzó szeretőjére kerestek rá a legtöbben.

A 70-es évek szőke szexbálványának, Charlie egyik angyalának haláláról, majd az énekes szupersztár hirtelen szívleállásáról szóló hírek szinte minden más történést kiszorítottak az amerikai televíziókban. Pedig előző nap még élőben közvetítették a vezető hírtelevíziók, amint Mark Sanford, Dél-Karolina állam kormányzója töredelmesen bevallotta, hogy hűtlen volt feleségéhez. A kamerák előtt könnyeivel küzdve kért bocsánatot félrelépéséért. A világ vezető internetes keresőoldalán azonban a kormányzó titokzatos argentin szeretőjére voltak a legtöbben kíváncsiak. A Google szerint vulkánkitöréshez fogható az érdeklődés robbanásszerű megnövekedése; tömegek kerestek rá a szerető, María Belén Chapur volt tévéproducer nevére és fotóira. A 49 éves, négygyerekes republikánus kormányzó ugyan nem árulta el sajtótájékoztatóján, ki a szeretője, akit egy nagyon kedves barátjaként említett, a sajtó azonban rövid időn belül kiderítette, kiről van szó. Azok a szerelmes e-mail üzenetek is nyilvánosságra kerültek, amelyeket a kormányzó és szeretője váltott. A nő — egy 43 éves, kétgyerekes, elvált anya — médiaszenzáció lett nemcsak Argentínában, hanem az Egyesült Államokban is.

Hofer László

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-06-30: Magazin - x:

Az opera a szívnek szóló muzsika

Lassítja a szívritmust és csökkenti a vérnyomást a jó zene. A legjobb segítség a stroke rehabilitációja során az érzéseket kiváltó operamuzsika — mint például Puccini Turandot-jából Calaf Nessum Dorma kezdetű áriája, amely tele van crescendókkal és diminuendókkal, vagyis a hangerő gyakran változik — állítják olasz kutatók.
2009-06-30: Magazin - x:

Meghalt Farrah Fawcett

Hosszú rákbetegség után 62 éves korában csütörtökön meghalt Farrah Fawcett amerikai színésznő.