Hogy mik vannak!

2009. július 1., szerda, Magazin

Levegőben felrobbant kebel

Felrobbant az Irena Ferrari néven ismert moszkvai társasági hölgy megnagyobbított keble a Moszkvából Los Angelesbe tartó repülőgépen, de idejében eljutott az orvoshoz, aki egy füst alatt egy még nagyobb implantátumot ültetett be a testébe.

Irena a repülést megelőző napon sokáig edzett egy konditeremben, és érezte, hogy valami nincs rendben, a testhőmérséklete is megemelkedett, de nem törődött vele. A repülőgépen aztán világossá vált a helyzet: jobb keble mindinkább kezdett leereszteni, mert a változó nyomás hatására az implantátumban lévő folyadék gyorsuló ütemben szivárgott ki. Szerencsére a folyadék teljesen ártalmatlan fiziológiás oldat volt. Amint leszállt a repülőgép, azonnal kórházba vitték, ahol egy igen jó nevű plasztikai sebész megoperálta, még nagyobbra cserélve a már amúgy is focilabda méretű implantátumokat. Közben pedig azt tanácsolta neki, hogy térjen vissza a természetesebb méretekhez...

Húsvéti díszítés miatt kilakoltatás

Húsvéti dekorációjának „lejárta" miatt lakoltattak ki egy nőt az Egyesült Államokban bérlakásából. A bérbeadó megelégelte, hogy két héttel húsvét után is kint volt a nő lakásának ajtaján a plüssnyuszikból, műanyag fűből, tojásokból és egyebekből álló ünnepi dísz, ezért felszólította a nőt, hogy tüntesse el — úgymond — a szemetét. Az erre nem volt hajlandó, mire a bérbeadó szemétbe hajította a kompozíciót, amiért viszont bérlője nem volt hajlandó lakbért fizetni. Májusban azután a tulajdonos kiadta az 59 éves nő útját. A bérlő bírósághoz fordult, amely a héten kezdett foglalkozni az üggyel. A bérlő azt akarja elérni, hogy a bíróság ítélje jogtalannak kilakoltatását, és kártérítésként engedjék el lakbértartozását. Ügyvédje azzal érvel, hogy egy húsvéti dísz vallásos üzenet, és ezért védendő, még akkor is, ha csak nyuszi.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1336
szavazógép
2009-07-01: Magazin - x:

Hollywoodi temetők

Hollywoodban még a temetőkben is igazi ,,sztárparádé" várja a látogatókat: Marilyn Monroe-tól Rudolph Valentinóig, Joe Dassintől Billy Wilderig számos híresség alussza bennük örök álmát. Az amerikai filmváros egyik sírkertjében találhat végső nyughelyre zaklatott élete után Michael Jackson is.
2009-07-02: Sport - x:

Hegyi gyorsaságin is indul Szabó Csongor (Autósport)

Az idei terveiről beszélgetve, valamikor az év elején Szabó Csongor, a Sonic Motorsport pilótája azt mondta, ezt az esztendőt a raliversenyeknek szenteli. ,,Új autó, új navigátor (Marcus Andreoiu akkor éppen Németországban élt), ezt meg kell szokni, azzal össze kell szokni — mondotta —, nem feszítem túl a húrokat, aztán a jövőben majd meglátjuk..." Négy ralifutam után változott a képlet.