MotokrosszKét első hely

2009. július 2., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén Csíkkozmáson rendezték meg a már hagyományos motokrossz Csík Kupát, amelyen a sepsiszentgyörgyi Sugás Motoros Klub versenyzői is jelen voltak.

Tompa Krisztián simán hozta a 65 cm3-es géposztály versenyét, Simon Zsolt pedig az MX1-es kategóriában győzedelmesedett. Az amatőrök között Demeter László a dobogó legalsó fokára állhatott fel, míg Kiss Ákos negyedikként ért célba. Ebben a kategóriában a háromszékiek közül ők érték el a legjobb helyezést. Az eredmények: 65 cm3: 1. Tompa Krisztián, 2. Alexandru Grădinaru (Brassói Smart), 3. Szfarli Hunor (Magyarország); MX1: 1. Simon Zsolt, 2. Ionuţ Cojanu (Zernyesti Vectra); amatőr kategória: 1. Fodor Vilmos Elemér (Székelyudvarhelyi Ivan Moto Racing), 2. Bocskor Zsolt (Câmpinai Lido), 3. Demeter László, 4. Kiss Ákos, 5. Mircea Gustav(Marosvásárhelyi Auto Moto Iseco)... 7. Gerczuj Nándor (Sepsi), 9. Sánduly Tamás (Sepsi), 10. Páll Lehel (Sepsi).

Július 11—12-én Tompa Krisztián Olaszországban vendégeskedik, ahol a motokrossz Európa-bajnokság egy újabb futamára kerül sor. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-07-02: Sport - x:

Minden induló vérteszten esik át (Francia kerékpáros körverseny)

Több mint ötszáz doppingellenőrzés lesz a szombaton rajtoló francia kerékpáros körversenyen (Tour de France) — jelentette be Christian Prudhomme, a világ legjelentősebb kerékpáros körversenyének igazgatója. Valamennyi benevezett még a rajt előtt vérteszten esik át, és csak azok indulhatnak el a háromhetes viadalon, akiknél mindent rendben találnak.
2009-07-02: Sport - x:

Fülöp István Kupa (Minifoci)

Az FC Kuri győzelmével ért véget a Fülöp István Kupa nevet viselő kispályás labdarúgótorna, amelyre az elmúlt hét végén került sor.