TeremlabdarúgásKészül a Sepsi FC

2009. július 9., csütörtök, Sport
A csapatot övező nagy bizonytalanság ellenére a Sepsiszentgyörgyi Fustal Club készül az A-osztályos teremlabdarúgó-bajnokság 2009—2010-es kiírására.

A megyeszékhelyi együttes a napokban két edzőmérkőzést játszott: az elsőt a céhes városbeli, frissen B-osztályos KSE csapatával, a másodikat pedig egy brassói együttessel. A szentgyörgyi fiúk úgy győzték le a kézdivásárhelyi futsalosokat 10—6-ra, hogy hiányzott a csapatból a három udvarhelyi játékosuk, Klein, Szőcs és Csoma. A Cenk alatti városban megrendezett következő félkészülési meccsen a Sepsi FC 7—3-ra verte meg a szomszédos településbeli alakulatot. Teljes gőzzel folyik a felkészülés az új szezonra, annak ellenére, hogy nem tudunk semmi biztosat — nyilatkozta Bokor János, a megyeszékhelyi együttes játékosa. — Sajnos, a három udvarhelyi csapattársam sorsa még nem dőlt el teljes egészében, de nagyon bízom abban, hogy Szentgyörgyön maradnak. A napokban egy új játékos is érkezhet az együtteshez Sergiu Brujan személyében — folytatta a futsalos. A 34 éves labdarúgó pályafutása alatt megfordult már a Bukaresti Rapidnál, a Piatra Neamţnál, az FC Brassónál vagy éppen a Galaci Oţelulnál. Brujan Bokor János csapattársa volt abban a négyfalusi együttesben, amely az 1996—1997-es szezonban Marin Barbu irányításával második lett a B-osztályban.

(tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-07-09: Sport - x:

Mi az ön véleménye, elképzelése? (Sportélet)

Az utóbbi egy hónapban két irányból is megcélozták Sepsiszentgyörgy eléggé mélypontra került, vagy ha így jobb, szunnyadóban lévő sportmozgalmának felelevenítését. Az egyik irány — a megyei sportigazgatóság és a demokrata-liberálisok karöltve — mézesmadzagként húzogatták a sajtótájékoztatón megjelent újságírók előtt egy negyvenmillió eurós befektetéssel építendő sportcentrum tervét, a másik irány — a polgármester képviseletében — egy városi sportklub életre hívásának esélyét latolgatta lapunkban. A maga módján érdekes mindkettő.
2009-07-09: Sport - x:

Bajnok az FC No1 (Minifoci)

Kedden az FC No1 győzelmével ért véget a sepsiszentgyörgyi C-osztályos kispályás labdarúgó-bajnokság.