Hatalmas bevétellel indult a Potter-film

2009. július 18., szombat, Magazin

Rekordnak számító, 22,2 millió dolláros (több mint 660 millió lej) bevétellel kezdődött meg a Harry Potter és a félvér herceg című film vetítése az észak-amerikai mozikban.

A The Variety mozis szaklap jelentése szerint a J. K. Rowling regényei nyomán született filmsorozat hatodik epizódja 3003 vetítőben mutatkozott be szerdán éjfélkor, s a késői előadásra minden eddiginél többen voltak kíváncsiak. Az előző éjféli bemutatórekordot A sötét lovag című Batman-film tartotta 18 milliós jegyeladással, azt megelőzően a Star Wars III. rész — A Sith-ek bosszúja ért el 17 milliós bevételt.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-18: Magazin - x:

Kegyes halál

Halálba segítették Edward Downes világhírű karmestert és feleségét, Joant egy svájci klinikán — jelentette be a brit karmester családja kedden. Downes a londoni Királyi Opera karmestereként szerzett hírnevet, és ő vezényelt a Sydneyi Operaház első előadásán is.
2009-07-18: Magazin - x:

Spongyabob tízéves

Kétszintes ananászban él a tengerfenéken — azon belül is Bikinifenék lakója —, munkaidejében herkentyűburgereket gyárt, szabad idejében pedig tökkelütött barátjával medúzák után kajtat: ő Spongyabob Kockanadrág, a rajzfilmfigura, mely pénteken ünnepelte 10. születésnapját.