CokeLive Félsziget

2009. július 21., kedd, Magazin

A marosvásárhelyi fesztiválra kedvezményes jegyet még ma és holnap lehet vásárolni a következő forgalmazóknál: az Eventim.ro hálózatában a Vodafone Maros, Kolozs, Hargita és Kovászna megyei kirendeltségeinél, a Studcard kolozsvári és marosvásárhelyi székhelyén, valamint az alternatív marosvásárhelyi jegyterjesztőknél (a főtéri Virágóránál, Rádió GaGa, G. Pont, Jazz).

Így továbbra is 199 lejért lehet négynapos bérletet váltani, míg a napijegyek 80 lejbe kerülnek július 24-re, 25-re és 26-ra, illetve 40 lejbe a nulladik napra (július 23.). A helyszínen 240 lejért lehet bérletet váltani, a napijegyek pedig 100, illetve 50 lejbe (nulladik nap) fognak kerülni.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-21: Magazin - x:

Péterfy Boriék taroltak (Koncertek tusványoson) - Mózes László

Tusványoson koncertezik a Zanzibár
Teljesen figyelemre méltó magyarországi zenekarok sorakoztak fel az idei, szombaton éjjel (avagy vasárnap hajnalban) véget ért tusványosi rendezvény pódiumán.
Teljesen figyelemre méltó magyarországi zenekarok sorakoztak fel az idei, szombaton éjjel (avagy vasárnap hajnalban) véget ért tusványosi rendezvény pódiumán.
2009-07-21: Magazin - x:

Utasítások az árak szigorú betartására - Józsa Lajos

A sepsiszentgyörgyi Ipartestület vezetőségét 1935 februárjában értesíti a városi tanács, hogy a Hivatalos Közlönyben megjelent 26/31. Jan. 1935. miniszteri rendeletet szigorúan tartsák be. Ellenkező esetben a kihágásokat kemény pénzbírsággal vagy az engedély visszavonásával büntetik.