Michael Jackson megégése

2009. július 21., kedd, Magazin
A múlt héten felkerültek az internetre azok a felvételek, amelyeken látszik, miként égett meg Michael Jackson feje egy Pepsi-reklám 1984-es forgatásán.

A képeket a US Weekly amerikai magazin közölte. A felvételeken jól látható, hogy az énekes feje miként kapott lángra egy idő előtt fellobbant tűz miatt a reklámforgatás próbáján. A képek tanúsága szerint a világsztár először észre sem vette, hogy ég a haja, és rövid ideig még folytatta a táncot. Mire már megérezte a forróságot, fejbőre súlyos sérüléseket szenvedett. A balesetet követően az énekes kórházba került, később rendszerint parókát viselt. A magazin szerint Jackson feltételezett gyógyszerfüggősége az égési sérülések miatti folytonos fájdalomból eredhet. Michael Jackson halálának oka gyaníthatóan gyógyszer-túladagolás volt, de a rendőrség azt sem zárja ki, hogy bűncselekmény történt. Az ügyben még folyik a nyomozás, amely elsősorban Jackson orvosára, Conrad Murrayre összpontosít.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-07-21: Magazin - x:

Utasítások az árak szigorú betartására - Józsa Lajos

A sepsiszentgyörgyi Ipartestület vezetőségét 1935 februárjában értesíti a városi tanács, hogy a Hivatalos Közlönyben megjelent 26/31. Jan. 1935. miniszteri rendeletet szigorúan tartsák be. Ellenkező esetben a kihágásokat kemény pénzbírsággal vagy az engedély visszavonásával büntetik.
2009-07-21: Magazin - x:

Új nevet kapott

A világ egyik leghíresebb felhőkarcolója, a Chicagóban magasodó 110 emeletes Sears-torony péntektől már Willis-toronyként viseli az Egyesült Államok legmagasabb épületének járó címet.