Cserére váró falutábla

2009. július 24., péntek, Közélet

Annak idején, közel tíz évvel ezelőtt örültünk annak, hogy a 11-es országút futásfalvi letérőjénél vadonatúj háromnyelvű (román, magyar és német) táblán olvashattuk Futásfalva nevét.

Igen ám, de az idő vasfoga ma már annyira megrongálta a pléhtáblát, hogy szinte olvashatatlan a híres zarándokhelyet jelző felirat. Éppen ideje volna kicserélni. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-07-24: Közélet - x:

Augusztustól parkolóautomaták

A sepsiszentgyörgyi városközpontban nemrég felszerelt tíz parkolóautomata augusztus elsejétől váltja fel a parkolóőröket.
2009-07-25: Magazin - x:

A reformkor legelegánsabb bálja

Ha Anna-nap, akkor Anna-bál: Balatonfüreden így van ez 1825 óta. 184 éve báloznak a szép magyar lányok Füreden — és hány szerelmes szívet ihletett már meg a vízparti nyár!