Elhalálozás

2009. július 30., csütörtök, Elhalálozás
Elhalálozás

Tudatjuk, hogy a régi-szemerjai

HORVÁTH MÁRIA

(szül. DEMETER)

90 éves korában Magyarorszá­gon elhunyt.

Pihenése legyen békés, áldott.

A gyászoló család

4223838

Megrendülve és fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata és dédtata, testvér, rokon, szomszéd és jó barát, az olaszteleki születésű

KOLUMBÁN LAJOS Z.

életének 88., házasságának 62. évében 2009. július 29-én Isten akaratába megnyugodva csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2009. július 31-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól az olaszteleki református temetőbe.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

du.

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy

SZABÓ ILONA

szül. LUKÁCS

szerető szíve életének 54. évében 2009. július 29-én rövid betegség után megszűnt dobogni.

Temetése 2009. július 31-én 14 órakor lesz a kézdiszentléleki ravatalozóháztól a római katolikus temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

347

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága jó édesanyánk, özv. GYULAI ZOLTÁNNÉ BARABÁS ILDIKÓ temetésén részt vettek, sírjára a kegyelet virágait helyezték. Külön köszönet a jó szomszédoknak, akik e váratlanul nehéz napokban mellettünk álltak.

Gyászoló családja

4223830

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, ifj. LENGYEL JÓZSEF temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a jó szomszédoknak, osztálytársainak, barátainak.

A gyászoló család

4223835

Megemlékezés

Csöndes temető halk susogása,

kimegyünk sírodhoz, ez maradt számunkra.

Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk

MIKLÓS ISTVÁNRA,

aki három éve hagyott itt minket.

Hirtelen elmentél, egy perc alatt, számunkra csak a döbbenet és a fájdalom maradt. Kicsordul könnyünk a sírodnál, mélységes fájdalom, mit itt hagytál. A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökké velünk maradsz.

Bánatos édesanyja és három testvére

4223540

Egy éve, hogy itthagytál, oly üres és árva a ház. Fájó szívvel emlékezem férjemre, a kézdivásárhelyi DEZSŐ GÁBORRA. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.

Bánatos özvegye

335

Az örök elválás mély fájdalmával emlékezünk SALAMON GERŐRE halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Bánatos özvegye, négy gyermeke és azok családja

4223872

Telnek a hetek és az évek, szeretünk, és nem feledünk titeket. Fájdalommal emlékezünk apukánkra, a sepsiszentgyörgyi id. MIKLÓS ISTVÁNRA és testvérünkre, ifj. MIKLÓS ISTVÁNRA haláluk harmadik évfordulóján. Nyugodjanak békében.

Hozzátartozóik

4223831

Egy szál virág, egy halk ima. Szemünkben könnyel emlékezünk a bitai ifj. GERENDI MIHÁLYRA halálának 23., id. GERENDI MIHÁLYRA halálának 30., illetve édesanyánkra, GERENDI ANNÁRA halálának 19. évfordulóján. Emlékük legyen áldott.

Juliska, Panni és családjuk

4223850

Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat megölte szívedet. Fájó szívvel emlékezünk az illyefalvi id. KERCSUJ JÓZSEFRE, aki ma egy éve távozott szerettei köréből. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja és hozzátartozói

4223833

Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel, még érted él egy gyertya az asztalon, még érted ég, s bennünk él egy arc, egy szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Szívből szeretünk, s nem feledünk téged. Szívünkben fájdalommal emlékezünk JÁNÓ ZOLTÁNRA, aki ma két éve távozott. Pihenése legyen csendes.

Bánatos hozzátartozói

3316

Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal emlékezünk drága, egyetlen fiunkra, a sepsiszentgyörgyi ifj. BARTÓK ÁRPÁDRA halálának kilencedik évfordulóján. Szép emlékét soha nem halványítja a múló idő, mint örök mécses él szívünkben. Pihenése legyen csendes.

Édesanyja és édesapja

4223836

Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Vérző szívvel emlékezünk egyetlen gyermekünkre, a sepsiszentgyörgyi ifj. KOMÁN JÓZSIKÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Nyugodjék békében.

Bánatos szülei

4223846

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2009-07-30: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Kiállítás
* A kovásznai városi képtárban ma 18 órakor Dimény András brassói képzőművész megnyitja az In memoriam Tóth Ferenc kiállítást az Incitato lovastábor elindítója és tizenöt éven át szervezője emlékére.
2009-07-30: Sport - x:

Egy bronzérem és egy hetedik hely (Birkózás)

Hazatértek birkózóink a kadett korosztá­lyúak Európa-bajnokságáról. Mérlegük: egy bronzérem és egy hetedik hely. A bronzérem boldog tulajdonosa az MSC birkózója, Gheorghe Ene, az Iskolás Sportklub versenyzője, Tatár Andrea pedig a hetedik helyen végzett. Gratulálunk mindkét versenyzőnek.