TriatlonXVIII. Háromszék Kupa

2009. július 30., csütörtök, Sport

Augusztus 2-án, vasárnap a sepsiszentgyörgyi Alpinsport szervezésében kerül sor a triatlon Háromszék Kupa tizennyolcadik kiírására.

Akárcsak az elmúlt években, az esemény helyszíne most is a Rétyi-tó és környéke lesz, s az olimpiai táv (1,5 km úszás, 40 km kerékpár, 10 km szaladás/korosztály: 18 év fölött; ezen a távon indulhatnak fiatalabb versenyzők is, de az idősebbekkel együtt küzdenek majd az első helyért) mellett nem maradhat el a félmaraton (500 m úszás, 20 km kerékpár, 5 km szaladás/korosztály: 18 év alatt és fölött), valamint a váltóverseny (1,5 km úszás, 40 km kerékpározás, 10 km szaladás/nincs korosztály) sem. Az esemény programja: augusztus 1., 19—21 óra: a résztvevők fogadása és iratkozás; augusztus 2., 8—9.30 óra: iratkozás; 9.45 óra: technikai megbeszélés; 10 óra: a verseny rajtja; 15 óra: díjkiosztás. További információkért hívják a 0746 092 717-es (Pulugor József) és a 0723 177 325-ös (Vrabie Kovács Zsolt) telefonszámot, írjanak az iroda@alpinsport.ro címe, vagy látogassák meg a http://www.alpinsport.ro/ internetes portált. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2009-07-30: Sport - x:

Egy bronzérem és egy hetedik hely (Birkózás)

Hazatértek birkózóink a kadett korosztá­lyúak Európa-bajnokságáról. Mérlegük: egy bronzérem és egy hetedik hely. A bronzérem boldog tulajdonosa az MSC birkózója, Gheorghe Ene, az Iskolás Sportklub versenyzője, Tatár Andrea pedig a hetedik helyen végzett. Gratulálunk mindkét versenyzőnek.
2009-07-30: Sport - x:

Székelyföld Kerékpáros Körversenye (Kerékpározás)

A mi kis „Tour de France"-unkat immár harmadik alkalommal rendezik meg, hála a csíkiaknak, hiszen ők az ötletgazdák, valamint Hargita és Kovászna megye városainak — Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely, Szé­kelyudvarhely és Gyergyó­szentmiklós —, a társszervezőknek, na és a legfőbb támogatónak, a Tusnád Ásványvíz Rt.-nek.