PaintballMozgássérültek kupája

2009. július 30., csütörtök, Sport

A Sepsiszentgyörgyi Paintball Klub és a Kovászna megyei Máltai Szeretetszolgálat közös szervezésében ma második alkalommal kerül sor a mozgássérültek Paintball Kupájára.

Az esemény 14 órakor rajtol, s a rendkívüli versenynek az egykoron szebb napokat is megélt IMASA egyik csarnokában található pálya ad otthont. A mai Paintball Kupán előreláthatóan hetven mozgássérült fog részt venni. Az ifjúsági paintballozók toborzása után a megyeszékhelyi PPZ Army egy új felnőttcsapat létrehozását tervezi azzal a céllal, hogy az újdonsült egyesület a közeljövőben nemzetközi versenyeken induljon. További információkért írjanak az attila@ppz.ro elektronikus postacímre, vagy hívják a 0748 300 142-es telefont. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2009-07-30: Sport - x:

Székelyföld Kerékpáros Körversenye (Kerékpározás)

A mi kis „Tour de France"-unkat immár harmadik alkalommal rendezik meg, hála a csíkiaknak, hiszen ők az ötletgazdák, valamint Hargita és Kovászna megye városainak — Sepsiszentgyörgy, Kézdivásárhely, Szé­kelyudvarhely és Gyergyó­szentmiklós —, a társszervezőknek, na és a legfőbb támogatónak, a Tusnád Ásványvíz Rt.-nek.
2009-07-30: Sport - x:

Megbeszélés (Minifoci)

Ma 19 órától megbeszélés lesz a megyeszékhelyi C-osztályban érdekelt csapatok vezetői számára.