LabdarúgásJátékvezetői felkészítő

2009. július 30., csütörtök, Sport

A IV. és V. liga közelgő rajtjára készülnek a játékvezetők is.

A Csősz Lászlótól (a játékvezetői bizottság főnöke) kapott tájékoztató szerint augusztus 4-én és augusztus 11-én is felkészítőt tartanak 17 órától Sepsiszentgyörgyön a városi stadionban. Érdeklődni, nevezni a szövetség székhelyén vagy a 0267 315 394-es telefonon lehet naponta 9—12 óráig. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-07-30: Sport - x:

Ifjúsági kosárlabdatábor (Kosárlabda)

Kovászna, a franciaországi Maine-et-Loire és a magyarországi Veszprém megye sport-együttműködésének keretében július 27—augusztus 2. között Háromszék ifjúsági kosárlabdatábornak ad otthont.
2009-07-30: Sport - x:

Phelps a legyőzöttek között (Úszó-világbajnokság)

A római világbajnokság úszóversenyei harmadik napjának első számú szenzációja a pekingi olimpia verhetetlen bajnoka, Michael Phelps veresége volt a 200 méteres gyorsúszásban. Nem jobb benyúlással verte őt a német Paul Biedermann, hanem ,,utcahosszal" és világcsúccsal (1:42.00 p).