Elhalálozás

2009. augusztus 5., szerda, Elhalálozás
Részvétnyilvánítás

Jakabfi Gergely és családja őszinte részvétét fejezi ki Oláh Ferencnek, Miklósnak és Melindának, és osztozik fájdalmukban édesanyjuk elhunyta alkalmából.

515/b

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk, MAROSI SÁNDOR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet dr. Péter Zoltánnak, dr. Bodó Lászlónak, a rokonoknak, barátoknak, volt osztálytársaknak és a jó szomszédoknak.

A gyászoló család

4224068

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, az olaszteleki KOLUMBÁN LAJOS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, mély fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4224073

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a dálnoki születésű kézdivásárhelyi VARGA LŐRINCNÉ KOVÁCS SAROLTRA halálának 13. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Nyugalma legyen csendes.

Bánatos családja

557

Akit szeretnek, az nem hal meg soha. Fájdalommal emlékezünk FADGYAS ELEMÉRRE halálának harmadik évfordulóján.

Szerettei

4223908

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz fájó emléked. Fájdalommal emlékezünk a dálnoki id. CZINE LAJOSRA, akit ma öt éve kísértünk utolsó útjára. Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza.

Szerettei

4223982

Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Panaszszó nélkül befelé könnyeztél, búcsúzás nélkül, hirtelen elmentél. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a bölöni id. DEÁK JÓZSEFRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4224025

Elmúlt két hosszú év, fájdalmunk nem enyhült, s emléked nap mint nap felmerül. Örök hiányát érezve emlékezünk BÓDI ERZSÉBETRE. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett. Jósága és szeretete örökké él szívünkben.

Szerettei

4224051

Jóságodat két marokkal szórtad, önzetlenül adtál a jónak és a rossznak. Mindig egy célod volt, a családodért élni, ezt csak a halál tudta széttépni. Kegyelettel és mély fájdalommal emlékezünk a bitai id. MIHÁLY LÁSZLÓRA halálának második évfordulóján. Drága emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerettei

4224065

Ma hat hete kísértük utolsó útjára az illyefalvi id. GÁBOR ERZSÉBETET. Szentmisével emlékezünk augusztus 8-án este 7 órakor a katolikus templomban. Nyugodjék békében.

Gyermekei és azok családja

4224072

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-08-05: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Röviden
Zölddel a kultúráért. Az Árkosi Művelődési Központ kilenchektáros kastélyparkját takarítják ma önkéntesek. A munkában este nyolcig bárki részt vehet. Sepsiszentgyörgyről a Bod Péter Megyei Könyvtár elől 9.10 órakor autóbusz indul. Este a kastélyban a részt vevő zenészek koncertet adnak. Érdeklődni a 0729 499 830-as és a 0757 391 284-es telefonon lehet.
2009-08-05: Magazin - x:

Megelevenedik Bocskai győztes csatája

Egy korábbi megemlékezés a csatatéren
Ismét megvívják Bocskai István 1604. október 15-i, Álmosd és Bihardiószeg között vívott győztes csatáját a hét végén a két település közötti Nyúzóvölgyben — jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón. A csataimitációt most először kapcsolják össze az álmosdi falunappal, amikor a térség másik hírességére, a 219 éve született Kölcsey Ferencre — aki három évig volt lakója a településnek — emlékeznek.