TriatlonAluta Kupa

2009. augusztus 6., csütörtök, Sport

Az Aluta Triatlon Sportegyesület — melynek szent célja, elkötelezettsége a teljesítménysport szintjén is ütőképes csapat életre hívása, valamint a sportág tömegbázisának megteremtése — augusztus 22-én a Rétyi-tónál triatlonversenyt szervez gyerek, serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályban Aluta Kupa címen.

Azt jó tudni, hogy a rendezvény szerepel a szövetség versenynaptárában. A gyerekkategóriában az alsó korhatár a betöltött 10 év. A versenykategóriák:

— olimpiai táv (1500 m úszás, 40 km kerékpározás, 10 km futás) — egyéni és váltó

— mini triatlon (500 m úszás, 20 km kerékpározás, 5 km futás) — egyéni és váltó.

A minitriatlonban induló gyerekek csak váltóban szerepelhetnek, a többi korosztály — serdülő, ifjúsági, felnőtt — egyéniben és váltóban is elindulhat.

A szervező Aluta Triatlon SE népes mezőnyre számít, beígérte részvételét a román válogatott is, na és a múlt hét végén megrendezett 18. Háromszék Kupa több résztvevője. Mindezen ígéretek mellett számít a város, a megye sportbarátainak tömeges bekapcsolódására, hiszen, mint jeleztük már, a sportág népszerűsítése, tömegalapjának megteremtése a fő célja, ez pedig csak a tömeges részvétellel kivitelezhető. És nemcsak a versenyzőket várják szeretettel, hanem a támogatókat is, őket természetesen a reklámozás ellenszolgáltatásával, hiszen elvük a valamit valamiért.

A verseny 22-én 10 órakor kezdődik, iratkozni, nevezni már 9 órától lehet a helyszínen.

Bővebb tájékozódásért, felvilágosításért hívják az alábbi telefonszámokat: 0728 830 878, 0744 384 058 vagy 0722 304 985.

Itt az alkalom egy újabb kikapcsolódásra, egy újabb versenyre, erőfelmérésre, ne hagyják ki. Az Aluta Triatlon Sportegyesület mindenkit szeretettel vár.

(-ros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-08-06: Sport - x:

Szabó Csongor a Mecsek-ralin száguldozott (Autósport) — Áros Károly

A múlt hét végén a Sonic Motorsport pilótája (navigátora Angela Stănescu) a magyarországi Topp Cars Rali Team csapatának színeiben vett részt a híres, 13 szakaszos Mecsek-ralin, együtt Claudiu Daviddal (navigátora: Mihaela Beldie). Természetesen, a hazaérkezés után megkerestük Szabó Csongort, hadd mondja el tapasztalatait.
2009-08-06: Sport - x:

Köszönet az ENIS-nek is (Triatlon)

A 18. Háromszék Kupa támogatóinak sorából véletlenül kimaradt az ENIS, holott évek óta a leghűségesebb segítője, támogatója az Alpin Sportegyesület rendezvényeinek, legyen az sí-, duatlon- vagy éppen triatlonverseny.