Erasmus csereprogram fiatal vállalkozóknak

2009. augusztus 12., szerda, Pénz, piac, vállalkozás
Fiatal vállalkozóknak lehetőségük nyílik hat hónapot eltölteni tapasztalt vállalkozóknál egy másik európai országban, és megtanulhatják, hogyan menedzseljék és fejlesszék jobban üzleti tevékenységüket.

A program célja fokozni a vállalkozói kedvet, növelni az induló és már létező kis- és középvállalkozások versenyképességét, segíteni a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében. A program mind új (induló vagy legfeljebb három éve működő), mind már tapasztalattal rendelkező fiatal vállalkozóknak szól, és ez év decemberéig lehet csatlakozni. A regisztrációról és a részletekről a sepsiszentgyörgyi Vállalkozói Inkubátorházban, az Asimcovnál lehet érdeklődni. (Asimcov-hír)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-08-12: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Biztosításokhoz kötődő szolgáltatás (Visszajelzés)

A Háromszék mai számában (2009. augusztus 5., Pénz-Piac-Vállalkozás) megjelent Biztosítás külföldre utazóknak cikkel kapcsolatban szeretném megemlíteni, hogy Romániá­ban már 2005 óta van jelen olyan vállalat, amely biztosítások mellé kötődő szolgáltatásokat szervez.
2009-08-12: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Gyengélkedik a játékpiac

Részben a gazdasági válság, részben az igazán ütős játékcímek hiánya miatt nem túl rózsás a számítógépes és videojátékok piacának helyzete. Manapság nem csak az alkalmi játékosok sajnálják a pénzt videojátékokra, hanem már a fanatikus rajongók is meggondolják, mire költik a pénzüket.