VisszajelzésBiztosításokhoz kötődő szolgáltatás

2009. augusztus 12., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Háromszék mai számában (2009. augusztus 5., Pénz-Piac-Vállalkozás) megjelent Biztosítás külföldre utazóknak cikkel kapcsolatban szeretném megemlíteni, hogy Romániá­ban már 2005 óta van jelen olyan vállalat, amely biztosítások mellé kötődő szolgáltatásokat szervez.

Bukarestben működik az Europ Assistance helyi kirendeltsége, ami segít minket abban, hogy a román piac meghatározó assistance- (professzionális segítségnyújtás) szolgáltatójává válhassunk a gépjármű-, utas- és lakásbiztosítás területén.

Cégünket 1963-ban alapították Párizsban, mára 34 országban vagyunk jelen helyi képviselettel, és 208 országban van olyan partnercégünk, amely segíti munkánkat ügyfeleink igényeinek kielégíté­sében.

A cégcsoport alapvetően sürgősségi szolgáltatások szervezésével foglalkozik az alábbi kiemelt területeken:

— műszaki segítségnyújtás: autómentés, helyszíni javítás, bérautó szervezése, továbbutazás szervezése, elszállásolás, sérült autó külföldről történő hazaszállítása

— háztartási szolgáltatások: csőtörés, ablaktörés, duguláselhárítás és egyéb sürgősségi szolgáltatások esetén szakember szervezése

— orvosi segítségnyújtás, betegszállítás, orvosi ellátás megszervezése, beteg, elhunyt személyek repatriálása és egyéb egészségügyi szolgáltatások.

Az Europ Assistance Magyarországot 1997-ben alapították, dinamikus növekedésének köszönhetően mára közel száz alkalmazottat foglalkoztat. Cégünk a fenti szolgáltatásokban Magyarorszá­gon piacvezetővé nőtte ki magát, és így lehetőség nyílt a további bővítésre, melynek legfontosabb eleme az Europ Assistance Románia megalakítása volt.

A gépjármű-assistance-piacon Romániában jelentős fejlődés tapasztalható, melyben vezető szerepet kívánunk elérni. Jelenleg az alábbi partnerekkel állunk kapcsolatban: Generali Asigurări, Kia Románia, BT Asigurări, City Insurance, Maserati, Ferrari, KTM motorkerékpárok assistance-a, kiterjesztett garancia Renault és Dacia gépjárművekre. Ezenkívül üzemeltetünk egy internetes portált, amelyen keresztül szerződött partnerek totálkárosnak ítélt autókat vásárolhatnak licitálás során.

Tisztelettel,

Rákosi Miklós

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-08-12: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Megszorító intézkedések válaszul a válságra

Magyarországon a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) kétharmada vezetett be megszorító intézkedéseket a tavaly ősz óta tartó pénzügyi és gazdasági válság hatására, a kereskedelmi cégek érezték meg legjobban a válságot, és leginkább a forgalom visszaesése sújtotta a vállalkozásokat — derül ki a K & H Bank Zrt. kutatásából.
2009-08-12: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Erasmus csereprogram fiatal vállalkozóknak

Fiatal vállalkozóknak lehetőségük nyílik hat hónapot eltölteni tapasztalt vállalkozóknál egy másik európai országban, és megtanulhatják, hogyan menedzseljék és fejlesszék jobban üzleti tevékenységüket.