Az ember bolond természete

2009. augusztus 13., csütörtök, Család
Az utazási iroda a hibás!

Egy féltékeny szerb asszony beperelte az utazási irodát, mert nyaralásuk alatt a férje idegen nőt figyelt egész nap. Görögországban pihentek, s a férj folyton a szomszéd erkélyen meztelenül napozó fiatal lányt leste.

A feleség panasza szerint nem lehetett lecsalni a tengerpartra, nem ment úszni, sem sétálni, kizárólag csak a szomszéd teraszt figyelte álló nap. Az asszony úgy érezte, hogy ezzel elromlott a nyaralása, hazatérve még a válókeresetet is beadta. Az utazási irodát hibáztatja házassága megromlása miatt, és kártérítést követel, mert olyan szobát adtak nekik, ahonnan a férje nézegethette a ruhátlan nőt.

Vesztettek a városatyák

Vesztett a lottón az olasz kisváros, Ficarra, melynek önkormányzata pénzhiány okán végső megoldásként lottózni kezdett. Basilio Ridolfo polgármester annak rendje s módja szerint összehívta a képviselő-testületet, mely megszavazta, hogy tiszteletdíjukból fejenként 115 eurót e nemes célra adnak. (Nem csekély hozzájárulás, mivel a polgármester 400 eurós, a képviselők pedig 200 eurós havi tiszteletdíjban részesülnek.) A helyhatósági lottózás a forrásokat kezelő felettes hatóságok provokálásaként is indult. A helyiek lelkesen fogadták a polgármesteri indítványt, és a tervet is, mely szerint, ha nyernek, a pénz fele a település kasszáját gyarapítja, másik felét pedig egyenlő arányban szétosztják a nagyjából kétezer ficarrai között. Nem nyertek... (MTI)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1338
szavazógép
2009-08-13: Család - x:

Londonban aggódnak

A londoni tinédzserek szexuális egészsége a legrosszabbak között van Nagy-Britanniában. A londoni közgyűlés egészségügyi és közszolgáltatási bizottságának jelentése szerint a fővárosban összességében ugyan csökkent a fiatalkorú terhesek száma, de a városi kerületeknek több mint negyede kudarcot vallott ebbéli törekvéseiben. A terhes tinilányok arányszáma London harminckét kerületéből tizennyolcban magasabb, mint az országos átlag. Némely városrészben tizenhárom fiatal lányból egy teherbe esik.
2009-08-13: Sport - x:

Szombaton kezdődik (Labdarúgás) — Áros Károly

Vége a nagy vakációnak, kezdődik a játék, a pontvadászat megyénk mindkét ligájában (IV. és V.), mindkét korosztályban (ifjúsági és felnőtt).