AutósportMotorzúgás Kovásznán

2009. augusztus 20., csütörtök, Sport
A hét végén, pénteken és szombaton kerül sor a hagyományos Barcaság-ralira, melynek helyszíne Kovászna megye, egészen pontosan Kovászna, Kommandó, Zabrató, Zágon.

Pénteken Brassóban ralishow lesz, szombaton pedig Kovászna környékén hat gyorsasági szakaszt bonyolítanak le a Kommandó—Zabrató és a Zágon—Barcaság szakaszon. A szombati program 8 órakor kezdődik. Megyénket a Sonic Motorsport, a Szabó Csongor (pilóta)—Angela Stănescu (navigátor) duó képviseli. Sok sikert nekik! Támogatóiknak pedig ezer köszönet és hála — üzenik ezúton is. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-08-20: Sport - x:

Az olimpiai bajnokok rossz napja (Atlétika)

Öt döntőt ígért a negyedik versenynap, és néhány, minket is érintő selejtezőt, előfutamot, elődöntőt. Jó volt elkönyvelni, hogy a diszkoszvető Kővágó és a 400 méteres gátfutó Moroşanu egyformán a harmadik legjobb eredménnyel jutott az ötödik nap döntőibe.
2009-08-20: Sport - x:

Aluta Kupa

Ne feledje az Aluta Triatlon Sportegyesület szombati triatlonversenyét, az Aluta Kupát, melyet a Rétyi-tónál szervez gyerek, serdülő, ifjúsági és felnőtt korosztályban. Ne hagyja ki az újabb versenylehetőséget!