Az ember bolond természete

2009. augusztus 27., csütörtök, Család
Boltkóros halála

Egy óriás halom ruha és más árucikkek alatt találtak rá otthonában egy idős boltkóros nő holttestére Angliában, de ehhez a házat ki kellett üríteni. Barátja és az aggódó szomszédok hívták ki a rendőrséget, a házkutatás azonban nem járt sikerrel. A rendőrök végül pótkocsis teherautóval tértek vissza, s kiürítve a házat, a második házkutatás során találtak rá a hálószobában a nő tetemére.

A legnagyobb élvezet

A hollandok számára az illemhely felkeresése jelenti a legnagyobb élvezetet — derül ki egy felmérésből, amelyet a Quest tudománynépszerűsítő magazin megbízásából készítettek ezer fő megkérdezése alapján, állítólag a felnőtt lakosság egészét reprezentáló mintavétellel. Az ANP holland hírügynökség ismertetése szerint a személyes élvezeti skála csúcsára 88 százalékos indexszel a vécézés került. Második helyezett lett az élvezetek sorában a jó baráti beszélgetés, a harmadik hely pedig a természetben folytatott szabadidős tevékenységnek jutott. Lemaradt a dobogóról, csak a negyedik helyen végzett a szex 21 százalékkal. Hollandiá­ban egyébként előszeretettel helyezik el a barátok, rokonok megjegyzendő születésnapját feltüntető naptárkát a vécében. (MTI)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-08-27: Család - x:

Szegénység, eladósodottság, elhízás

Német kutatók egyértelmű összefüggést mutattak ki az eladósodottság és az elhízás között. A túlzott mértékben eladósodott németek a Mainzi Egyetem tanulmánya szerint nagyobb valószínűséggel híznak el, mint az átlag. Az még nem egyértelmű, hogy az adósság vezet-e az elhízáshoz, vagy a kövérek eleve hamarabb veszítik el az állásukat, és ezért eladósodnak?
2009-08-27: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, testvér, unoka, unokatestvér,
CZIRA SANYIKA
életének 6. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2009. augusztus 28-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra az aldobolyi családi háztól a református temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
3607