Emmy-díj politikusnő kifigurázásáért

2009. szeptember 15., kedd, Magazin

Tina Fey komikus Emmy-díjat kapott Sarah Palin egykori republikánus alelnökjelölt kifigurázásáért, Justin Timberlake pedig a Saturday Night Live című show vezetéséért — jelentették be szombaton a szervezők.

A legmagasabb amerikai televíziós elismerést ezúttal 72, zömében technikai kategóriában ítélték oda. Az ünnepélyes díjátadót szeptember 20-án tartják, amikor a további 28 főkategória díjazottjainak neve is nyilvánosságra kerül. Fey pályafutásának a mostani már a hatodik Emmy-díja, és még versenyben van a legjobb női vígjátékszínésznek járó szobrocskáért is. Justin Timberlake számára az NBC-show a második Emmyt hozta meg. A drámai kategóriák közül most nyilvánosságra hozott díjazottak között szerepel Ellen Burstyn, aki az Esküdt ellenségek: meggyalázott áldozatok című sorozat egyik epizódjában ,,vendégszerepelt" mint az egyik állandó szereplő, Elliot Stabler nyomozó (Chris Meloni) anyja.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-09-15: Magazin - x:

Császár Bálint gyászos évei - Józsa Lajos

Sepsiszentgyörgy lakossága 1862. december 31-én megdöbbenve értesült arról, hogy a város főbírójának két kisgyermeke meghalt.
2009-09-15: Magazin - x:

Rendhagyó magyar divatbemutató New Yorkban

Rendhagyó magyar divatbemutató-sorozat kezdődött szombaton New Yorkban, a divatvilág egyik legrangosabb eseményéhez, a New York Fashion Weekhez időzítve.