Roncskazán-program — Iochom István

2009. szeptember 16., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A roncsautó-program mintájára született meg a roncskazán-program ötlete Kézdivásárhelyen a Baxi hőkazángyártó és az Universal Paradis Kft. együttműködési megállapodása nyomán. A program kivitelezését országos érdeklődés követi, hiszen Romá­niában premiernek számít a merész kezdeményezés, melynek ötletgazdája id. Kovács Ödön.

A roncskazán-program jelentős kedvezményt biztosít a hat évnél régebbi kazánokért — a fáskazánokat is beleértve — és gázkonvektorokért új, Baxi márkájú hőközpont vásárlásakor. Az ajánlat szerint ez év december 31-ig új kazán vásárlásakor a régit 400—750 lejes áron számítják be típustól függően. Az új, nagy teljesítményű és alacsony fogyasztású kazán nyolcéves szavatossági idővel 550 eurónak megfelelő lejbe kerül. Bővebb tájékoztatást a 0267 318 949-es telefonon nyújtanak, részletesebb információt a http://www.rablalacentrale.ro/ honlapon találhatnak.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-09-16: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Helyi terméket mindenek előtt (A tudatos fogyasztásért)

Helyi Termék Fesztivál elnevezésű rendezvénysorozattal népszerűsítik Magyarországon a tudatos vásárlási szokásokat és a helyi termékek fogyasztását. A fesztivál célja, hogy megismertesse azokat a lehetőségeket, amelyek révén a lehető legkisebb környezetterheléssel és a legnagyobb társadalmi haszonnal lehet vásárolni, szabadidőt eltölteni vagy éppen közlekedni.
2009-09-16: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Beruházási konferencia és vásár (3invest)

Szeptember 24—26. között a sepsiszentgyörgyi Vállalkozói Napokkal egy időben szervezik meg a 3Invest elnevezésű beruházási és régiófejlesztési kiállítást és konferenciát a helyi új sportcsarnokban.