Kigyulladt egy gépkocsi

2009. szeptember 17., csütörtök, Közélet
Kigyulladt egy parkoló személygépkocsi tegnap délután háromnegyed hatkor Sepsiszentgyörgyön a Lábas Ház mellett.

Lakossági riasztásra a készenléti felügyelőség tűzoltói kiszálltak, és eloltották a tüzet. Az ügy érdekessége, hogy az autót épp egy szerelőműhelyből jövet parkolták le a jelzett helyen. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-09-17: Közélet - x:

Igazgató nélkül a román színház

Lemondott a sepsiszentgyörgyi Andrei Mureşanu Színház igazgatói tisztségéről Florin Vidamski, aki színészi pályáját Németországban folytatja.
2009-09-17: Közélet - x:

Ne mondjunk fel, emberek! - B. Kovács András

Bajba került több, viszonylag nagy munkaadó cég a megyében, hónapok óta hanyatlik tevékenységük, s gondjaikon többek között, a szokásos forgatókönyvet követve, leépítéssel kívánnak segíteni.