AtlétikaV. Péter László-kupa

2009. szeptember 17., csütörtök, Sport
Ötödik alkalommal rendezi meg a megyei atlétikai szövetség az egykori mikós diák és olimpiai versenyző, Péter László emlékére a nagyszerű kezdeményezésnek indult Péter László-kupa egész Erdélyt átfogó rendezvényének megyei szakaszát, melyre természetesen meghívja a megye valamennyi iskoláját.

A négypróbás (60 m, távolugrás, 800 m, kislabdadobás) csapatverseny (2 leány + két fiú) megyei szakasza szeptember 24-én 15 órai kezdéssel kerül megrendezésre a sepsiszentgyörgyi városi stadion atlétikai pályáján. Bővebb tájékozódásért hívják a 0728 711 527-es telefonon Kodolányi Andrást, a megyei atlétikai szövetség elnökét. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-09-17: Sport - x:

Ép testben ép lélek

Jókedvű, egészséges, erős, örökké fitt akar lenni? Éljen a Gállné Ráduly Annamária egykori válogatott kézilabdázó, ma elkötelezett, hivatásához hű testnevelő tanár ajánlatával.
2009-09-17: Sport - x:

Tusnád MTB Maraton (Kerékpár)

A hét végén a tusnádfürdői Aktivity és a Green-Zone Egyesület idén első alkalommal szervezi meg a Tusnád MTB Maraton elnevezésű bicikliversenyt.