Ép testben ép lélek

2009. szeptember 17., csütörtök, Sport
Jókedvű, egészséges, erős, örökké fitt akar lenni? Éljen a Gállné Ráduly Annamária egykori válogatott kézilabdázó, ma elkötelezett, hivatásához hű testnevelő tanár ajánlatával.

Gállné ugyanis szervezett pilátes alakformáló tornát és kick-box-aerobikot tart minden szerdán és szombaton a kézdivásárhelyi Sinkovits-stadion épületének sport- vagy erőtermében: szerdán 18—19 óráig alakformáló tornát, 19—20 óráig aerobikot, szombaton 9—10 óráig alakformáló tornát, 10—11 óráig aerobikot. Bővebb felvilágosításért hívja a 0747 771 781-es telefonszámot. Sohase feledje: az egészséges életformához kihagyhatatlan a sport. És még valami: csak egészséges nemzetnek van jövője. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-09-17: Sport - x:

Bemutatkozott az amerikai idegenlégiós (Kosárlabda) - Tibodi Ferenc

Kristen Rasmussen, A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Sepsi BC eddigi egyetlen idegenlégiósa az elmúlt hét végén a magyarországi Testvérvárosok Kupáján csatlakozott a háromszéki alakulathoz.
2009-09-17: Sport - x:

V. Péter László-kupa (Atlétika)

Ötödik alkalommal rendezi meg a megyei atlétikai szövetség az egykori mikós diák és olimpiai versenyző, Péter László emlékére a nagyszerű kezdeményezésnek indult Péter László-kupa egész Erdélyt átfogó rendezvényének megyei szakaszát, melyre természetesen meghívja a megye valamennyi iskoláját.