Csempészett cigaretta két koporsóban

2009. szeptember 18., péntek, Közélet
A brassói regionális vámhivatal ellenőrző csoportja négyezer lej értékű, összesen 1740 csomag csempészcigarettát foglalt le egy Kovászna megyei fafeldolgozó cégnél — áll a hivatal sajtótájékoztatójában.

A védjegy nélküli, Ronson márkájú cigarettákat, illetve a Moldvai Köztársaságban használt zárjeggyel ellátott dobozokat a cég székhelyén, két koporsóban elrejtve találták meg az ellenőrök. A vámhivatal zárjegy nélküli áru csempészése miatt 50 000 lej bírságot rótt ki a cégre, a csempészárut pedig elkobozták. (fer-)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2009-09-18: Közélet - x:

A vendégszobákat csak jövőre adják át

A múlt esztendőben elkezdődött a lemhényi községháza hátsó épületének és a tűzoltószernek a tatarozása.
2009-09-19: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor?

Kulturális Örökség Napjai, 2009
A Székely Nemzeti Múzeum rendezvényének mai programja: 11 órakor a múzeumigazgatók és városvezetők köszöntője, 11.30 órától a Veszprém Táncegyüttes Járd ki, lábam, járd ki most című előadása, 12 órától a sepsiszentgyörgyi Százlábú Néptáncegyüttes előadása (felcsíki és mezőségi táncok),