Újraindul a Melrose Place

2009. szeptember 26., szombat, Magazin

Heather Locklear felveszi régi szerepét a szeptemberben újraindult, Melrose Place című sikeres tévésorozatban.

A szappanoperákat sugárzó CW tévécsatorna kedden jelentette be, hogy a 47 esztendős színésznő a november 17-én adásba kerülő epizódban tűnik fel először. Természetesen, az intrikus Amanda Woodwardot játssza majd, akit az eredeti sorozatban is alakított 1993-tól hét évadon át a műsor megszüntetéséig. (Akkoriban még a Fox csatornán futott a műsor.) Locklear a régi kollégái közé csöppen vissza: Laura Leighton, Thomas Calabro, Josie Bisset és Daphne Zuniga társaságában folytatja a történetet, amely a Melrose Place — egy Los Angeles-i apartmanház — lakóiról szól.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1342
szavazógép
2009-09-26: Magazin - x:

Háromszéken a Makám

A világzene nemzetközileg elismert magyarországi követe, a Makám zenekar 1984-ben alakult. Pályafutása két korszakán átível a hagyományos és a modern, Kelet és Nyugat, a kollektív és individuális kettőssége, az ősi egység és harmónia keresése.
2009-09-26: Kitekintő - x:

Sopron erdélyi színvilága (Nyugat-magyarországi képeslap) — Sylvester Lajos

Dimény Zoltán berecki polgármester ünnepi beszéde
Sopronban vagy fúj a szél, vagy harangoznak — tartja egy régi mondás. Amikor Sopron Polgármesteri Hivatala és a soproni Erdélyi Kör meghívott vendégeiként Dimény Zoltán berecki polgármesterrel arra jártunk, hogy a városi erdő Ojtoz fasorában álló Honvédemlékmű felavatásának 75. évfordulójára szervezett gyönyörű ünnepségen részt vehessünk, az ezt követő napon pedig három, a múlt évben megjelent könyvemet, köztük az Ojtoz völgye a hadak útján címűt a soproniaknak bemutassuk, egyszerre harangoztak, és a szél is fújt. Az ünnepség emelkedettségét dúcolta alá és a megemlékezés hangulatát emelte a százados fák koronája fölé mindkettő.