Erdély Arca — Top 30 - Iochom István

2009. október 3., szombat, Magazin
A közel két hónapja zajló Erdély Arca, 2009 szépségversenyre Erdély minden tájáról hatszázötvenhét lány nevezett be, harmincan jutottak az elődöntőbe.

A továbbjutók közül Bandi Szidónia, Lestyán Erika és Fazakas Erzsé­bet kézdivásárhelyi, Klára Szidónia, Barabás Réka, Pakocs Szidónia Andrea, Bandi Kinga és Rákosi Lilla sepsiszentgyörgyi, Benedek Ildikó kovásznai, Vargyasi Szilvia kézdiszentléleki. Az elődöntő október 23-án a kézdivásárhelyi Szikla Panzió konferenciatermében lesz. A zárt körű elődöntőn kiválasztott tizenkét lány egyhetes tá­borban vesz majd részt, elsajátítva a modellszakma alapjait. A döntőt október 30-án 20 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó színháztermében tartják, a tét a korona és a hétnapos egyiptomi utazás.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-03: Magazin - x:

A kézdiszentléleki szépségkirálynő - Iochom Zsolt

Szeptember 26-án a gyimesi Hidegségben tartották a Miss Party Szépségverseny első elődöntő-válogatóját.
2009-10-03: Magazin - x:

Eco a Louvre új vendégkurátora

Umberto Ecót kérte fel vendégkurátorának a Louvre. A világhírű olasz író különös témát választott a párizsi múzeum novemberi tematikus eseménysorozata számára: a listákat.