Mobilcsörgés a Broadway-n

2009. október 7., szerda, Magazin

Nem felejti ezentúl kikapcsolni a mobilját az a néző, akire Hugh Jackman rászólt a színpadról, amikor telefonja egy Broadway-előadás főpróbáján megszólalt. A színész feltette a kérdést: Felveszi?

Az eset az A Steady Rain című darab egyik múlt heti főpróbáján történt, és egy amatőr felvétel folytán azóta már népszerű látnivaló a YouTube-on. A két chicagói rendőrről szóló dráma New York-i premierje kedden lesz, a főszerepet Jackman és a Bond-sztár Daniel Craig alakítja. A csörgő mobil tulajdonosa többszöri biztatásra sem mert a telefonjához nyúlni. ,,Vegye fel a telefonját, nem számít. Gyerünk, csak kapcsolja ki, tudunk várni. Csak vegye fel!" — nógatta a közönség soraiban ülőt türelmesen a negyvenéves Jackman, akit sokan az X-Men-sorozatban eljátszott Farkasként ismernek. A nézők jót derültek a váratlan jeleneten, míg a csörgés végül el nem ült.

Mikor azonban — a dailymail.co.uk szerint — egy újabb mobil is megszólalt, már Craig sem zavartatta magát: ,,Vegye fel!" — szólt le a színpadról.

Keith Huff darabja, amelyet december 6-ig játszik a színház, kedvező kritikákat kapott. A BBC szakírója szerint a két színész remekül együttműködik, osztoznak a rivaldafényen, és előadásuk maradéktalanul tetszik a közönségnek.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-07: Magazin - x:

Emberi súlyvégletek

A 8,7 kilós indonéz óriáscsecsemő — aki szeptemberben született — harmincszor nehezebb az eddigi legkisebb súllyal világra jött, és életben maradt gyermeknél. A kis lény floridai kislány, már két és fél éves, és anyja terhességének — egy nap híján — 22. hetében született 2007 februárjában 28 dekás súllyal.
2009-10-07: Magazin - x:

Kínai nagy csokifal

Csokiparkot építenek Pekingben, látványosságai között lesz a kínai nagy fal mása is. A megnyitó jövő januárra várható.