Michael Jackson új száma

2009. október 10., szombat, Magazin

Michael Jackson új száma október 12-én hallható először a rádiókban; a This Is It című dalt tartalmazó kétlemezes album két héttel később jelenik meg.

,,Ez a dal még egyszer megerősíti, amit a világ már régóta tud, vagyis hogy Michael Isten legnagyobb ajándékainak egyike" — mondta John McClain, az album társproducere, a júniusban elhunyt Jackson hagyatékának egyik kezelője.

A This Is It október 26-i világ- és október 27-i amerikai megjelenését a Jackson-mozifilm október 28-i bemutatása elé időzítette a Sony. A kiadó londoni szóvivője ugyanakkor cáfolta azokat a korábbi híreket, melyek szerint a posztumusz dal külön is megvásárolható lesz.

Halála idején az énekes ötven koncertből álló turnéra készült, a This Is It című filmet a próbák felvételeiből állították össze. A szupersztár halála után megugrottak a lemezeladások, így a filmből származó bevételekkel jócskán gyarapodhat az énekes 400 millió dollárra becsült, de adósságokkal terhelt hagyatéka. A This Is It című album első lemezén Jackson legnagyobb slágerei és a This Is It című dal két változata lesz hallható, a dalhoz az énekes fivérei adták a háttérvokált. A második lemezen az énekes klasszikussá vált számainak eddig kiadatlan verziói, valamint egy vers kapott helyet. A versnek Planet Earth (Föld bolygó) a címe, és még soha nem mutatták be.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-10: Magazin - x:

Johnny Depp-szobor Szerbiában

Életnagyságú szobrot állíttat Johnny Depp amerikai filmszínésznek Szerbiában Emir Kusturica, a ,,fenegyerek" rendező és zenész saját építésű falujában, Drvengradban, Kustendorf nevű, saját fesztiváljának a helyszínén.
2009-10-10: Magazin - x:

Micimackó visszatért

Micimackó visszatért a Százholdas Pagonyba — A. A. Milne nyolcvan éve kedvelt történetének első engedélyezett folytatásában. A népszerű állatsereglet új baráttal bővült: megérkezett Lottie, a vidra az 1920-as években íródott klasszikus újabb történeteiben. David Benedictus folytatásában a melankolikus Füles ,,proaktívabbá" válik, a figurák krikettjátszmába kezdenek, és visszatér Róbert Gida is.