Naponta egymilliárd videó

2009. október 13., kedd, Magazin

Elérte a napi egymilliárdot a YouTube-on megtekintett filmek száma, és ezzel ismét rekordot döntött a Google tulajdonában lévő videomegosztó.

Chad Hurley, a portál alapító vezérigazgatója a YouTube blogjában emlékezett vissza a Google-lel való három évvel ezelőtti egyesülésükre, amelytől nem akartak többet, mint az információk, esetükben a videók elérhetővé tételét. ,,Büszkén mondhatom, hogy jóval az egymilliárd felett jár az oldalon naponta megtekintett videók száma. Ez nagyszerű pillanat az oldal rövid történelmében, és ezt mind önöknek, nézőknek és feltöltőknek köszönhetjük" — írta Hurley. A YouTube-on a sávszélesség és a feltöltött videók minőségének növelésével egyre nagyobb az igény a teljes terjedelemben, vágatlanul nézhető műsorokra. A The Telegraph brit hírportál szerint a videomegosztó hamarosan szerződhet a brit Channel4 tévétársasággal, aminek révén a szigetországból netezők televíziós show-műsorokat és sorozatokat is nézhetnek majd az oldalon.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-13: Magazin - x:

Egyre több sofőr ül az anyósülésen

A romániai utakon közlekedő embernek egyre gyakrabban van olyan érzése, hogy az előtte haladó autóban csak utas ül, a jármű mintha sofőr nélkül gurulna.
2009-10-13: Magazin - x:

Medve a bürokrácia karmai között

Egy Miska névre hallgató, Csuvasföldön élő medve életére tör az orosz bürokrácia. Miska két éve került egy Szergej nevű csuvas üzletemberhez pici, szőrős gombolyagként, s ha nem fogadják be, biztos pusztulás lett volna a sorsa. Cumisüvegből táplálták, a házban lakott, és a család kedvence volt. Amikor nagyobbacska lett, Szergej a Csebokszáritól 110 kilométerre lévő, út menti kávézója mellett épített Miskának ketrecet.