Miley Cyrus megelégelte népszerűségét

2009. október 14., szerda, Magazin

Miley Cyrusnak elege lett internetes rajongóinak pletykaéhségéből, ezért inkább törölte magát a Twitter közösségi portálról. A Hannah Montana tévésorozattal ismertté vált 16 éves színész, énekesnő bejegyzéseit több mint egymillióan követték nyomon.

A tinisztár azért döntött a mikroblog-szolgáltatáson lévő fiókja megszüntetéséről, mert magánéletét valódi privát szféraként szeretné kezelni. Az egyik legaktívabb twitterezőként számon tartott Miley rajongóinak egy YouTube-videóban rappelve magyarázza el döntésének okait. A sztár korábban a Twitteren írta, hogy jelenlegi barátjának, Liam Hemsworth ausztrál színésznek sincs twitteres fiókja, és szeretné, ha Mileynak sem lenne. Az internetre feltett videóban azonban tagadja, hogy a barátja miatt törölte volna magát, az okok között a szenzációéhes médiát nevezte meg, amely minden, 140 karakteres bejegyzéséből hírt csinált.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-14: Magazin - x:

Büntetik a lesifotósokat

Arnold Schwarzenegger, Kalifornia kormányzója aláírta azt a törvénymódosítást, amely megkönnyíti ama sajtóorgánumok beperelését, amelyek közlik a hírességek magánéletébe betolakodó lesifotósok felvételeit.
2009-10-14: Magazin - x:

Ferencz Jenő (Mementó) — Kisgyörgy Zoltán

Harminc évvel ezelőtt hunyt el Ferencz Jenő, Sepsiszentgyörgy zenei életének egyik meghatározó személyisége. 1877 áprilisában született Gyergyószárhegyen. Zeneoktató volt, karnagy és kántor.