Nem tud többé dobolni

2009. október 27., kedd, Magazin

Phil Collins, a brit Genesis együttes egykori énekese és dobosa műtétje után nem tud ütőhangszereken játszani. Miután áprilisban megoperálták nyakcsigolyáját, elmondása szerint még mindig nem érez az ujjaival — olvasható a Hamburger Abendblatt egyik számában.

A szólóénekesként is nagy sikereket elérő Collins ennek ellenére sem hagyja abba a zenélést. A Motown amerikai lemezkiadó klasszikusait feldolgozó új albumán dolgozik. A vállalat olyan zenészeket tett világhírűvé, mint Diana Ross vagy Stevie Wonder. A lemez 2010-ben jelenik meg, Collins azonban nem szeretne turnéra indulni. A német lapnak adott interjúban elújságolta: hamarosan nagyapa lesz. A jelenleg Svájcban élő énekesnek három házasságából öt gyermeke született, a két legkisebb nyolc- és négyéves. Határozottan kijelentette, hogy nem szeretne újranősülni.

Phil Collins a Tarzan című musical egyéves jubileumának ünnepségére érkezett Hamburgba — a darab az énekes dalaira épült.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-10-27: Magazin - x:

Elhunyt Dargay Attila

Dargay egyik ,,gyermeke", Vuk
Életének 83. évében a múlt héten elhunyt Dargay Attila filmrendező, Balázs Béla-díjas művész, a magyar animációs filmművészet kiemelkedő alakja.
2009-10-27: Magazin - x:

Reggeli a hídon

A Kikötő-híd éjjeli megvilágításban
Több ezren reggeliztek vasárnap Sydneyben a Kikötő-hídon, amelyet erre az alkalomra lezártak a forgalom előtt, és most először gyepszőnyeggel borítottak be.