TornaBajnokaink

2009. október 29., csütörtök, Sport

A képen látható két tornász — Vlej Zsombor (jobbról) és Alexandru Iordache — éremre váltotta igényeinket, két bajnoki címmel és aranyéremmel gazdagította trófeakincsünket.

Ráadásul Zsombor még nyert egy ezüst- és két bronzérmet is. Nyert — s ha már itt tartunk, hadd mondjuk el, hogy a sportiskolások áprilisi országos bajnokságán is nyert két aranyérmet (gyűrűn és korláton), Iordache akkor bronzéremmel (lólengésben) tért haza. Bravó, legények! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2009-10-29: Elhalálozás - x:

Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagytata, testvér, a maksai születésű
özv. GOTSMAN ERNŐ
életének 89., özvegységének kilencedik hónapjában hosszas, de türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Temetése október 30-án, pénteken 14 órakor lesz a maksai sírkertben.
A gyászoló család
4030
2009-10-29: Sport - x:

Végre itthon! (Kosárlabda, A-osztály) — Tibodi Ferenc

Két, idegenben megnyert mérkőzés után szombaton, október 31-én végre a sepsiszentgyörgyi közönség előtt is bajnoki mérkőzést játszik a Sepsi BC. A zöld-fehér csapat az újonc Temesvári Bega Danzio BC együttesét látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban. A mérkőzésre 18 órától kerül sor.