Kosárlabda, A-osztályVégre itthon! — Tibodi Ferenc

2009. október 29., csütörtök, Sport

Két, idegenben megnyert mérkőzés után szombaton, október 31-én végre a sepsiszentgyörgyi közönség előtt is bajnoki mérkőzést játszik a Sepsi BC. A zöld-fehér csapat az újonc Temesvári Bega Danzio BC együttesét látja vendégül a Szabó Kati Sportcsarnokban. A mérkőzésre 18 órától kerül sor.

Mint ismeretes, a Stacey Nolan irányította csapat 74—60-ra győzte le Szatmárnémetit, majd 76—44-re Gyulafehérvárt, és azonos pontszámmal az északnyugati csoport második helyezettje az Aradi ICIM mögött. A Bega parti együttes két verességgel (69—71 Brassóval és 48—49 Szatmárral) a nyolcas csoport hatodikja, mindössze két ponttal.

A szombati mérkőzésre és a soron következő további román bajnokikra a városi szervezőirodában lehet jegyeket vásárolni hétfőtől csütörtökig 11—16 óra, pénteken 11—13 óra között, szombaton pedig a sportcsarnoknál egy órával a meccs kezdése előtt. Egy jegy ára 7 lej. Ugyancsak ezeken a helyszíneken lehet megvásárolni azokat az 1 lej értékű, korlátozott számban kiadott képeslapokat, melyeket a Repülj velünk Moszkvába! nyereményjáték alkalmából árusítanak, és melynek fődíja, hogy egy szerencsés Sepsi BC-s szurkoló kiutazhat csapatunkkal az orosz fővárosba, a csapat Európa-kupás kupamérkőzésére.

Meghosszabbított nevezési határidő

November 3-án, jövő kedden délig még lehet nevezni a hamarosan rajtoló sepsiszentgyörgyi amatőr kosárlabda-bajnokságba. Jelentkezni és további információkért írjanak a sepsikosar@yahoo.com elektronikus postacímre. A szervezőktől tudjuk, hogy a mérkőzések előreláthatóan pénteken délután lesznek, és eddig már tizenkét csapat jelezte részvételi szándékát.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2009-10-29: Sport - x:

Bajnokaink (Torna)

A képen látható két tornász — Vlej Zsombor (jobbról) és Alexandru Iordache — éremre váltotta igényeinket, két bajnoki címmel és aranyéremmel gazdagította trófeakincsünket.
2009-10-29: Sport - x:

Orbán újabb jó eredménye (Kerékpár trial)

A sepsiszentgyörgyi Orbán Barra Gábor egy második és egy negyedik helyezéssel tért haza a besztercei első Indoor Trial Cupról, az első olyan versenyről Romániában, melyet sportcsarnokban tartottak meg.