Bob Dylan soha nem hallott száma

2009. november 3., kedd, Magazin

Érdemes tévét nézniük Bob Dylan rajongóinak: a Magyarországon és Romániában is vetített NCIS című sorozat egyik új epizódjában ugyanis egy még soha nem hallott, 1965-ből származó Dylan-dal hangzik majd fel.

A California című szám a Bringing It All Back Home album munkálatai során készült 1965-ben. A lemez, az énekes ötödik amerikai albuma az elektronikus hangszerek bevetésének köszönhetően stílusváltást jelentett Dylan zenéjében. Olyan dalokat tartalmazott, mint Subterranean Homesick Blues, a Mr Tambourine Man, az It’s All Over Now, Baby Blue vagy az It’s Alright, Ma (I’m Only Bleeding). A nagyközönség előtt ismeretlen Californiát az Egyesült Államokban a hetedik évadát taposó, nagyjából húszmilliós nézettséggel futó sorozat mai epizódjában hallhatják az amerikai nézők — a többi országban még egy kicsit várni kell a kiadatlan dalra.

A tengerészeti helyszínelők ügyei más zenészeket is megfogtak, Dylan mellett korábban Norah Jones, Sheryl Crow és Joss Stone is adott már a sorozatnak olyan zenéket, amelyeket korábban nem hallhattak a rajongók.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1349
szavazógép
2009-11-03: Magazin - x:

Bigfoot nyomában

Újabb sikertelen bigfootexpedíció ért véget a hét végén az Egyesült Államokban. A nagylábú (angolul bigfoot) Észak-Amerikában élő állítólagos majomszerű lény, melyet az indiánok sasquatchnak, az erdő erős óriásának hívtak.
2009-11-03: Magazin - x:

Álmeteorit

A meggyőző képek és videofelvételek ellenére egy nap alatt kiderült: átverés volt az a hír, miszerint egy égből hulló izzó tárgy zuhant a földre Lettországban — közölték hivatalos források. Beszámolók szerint a jó kilenc méter átmérőjű, három méter mély füstölgő kráter múlt vasárnap keletkezett, miután egy azonosítatlan tárgy csapódott a földbe az ország északi vidékén.