Ma bemutató KézdivásárhelyenCervantes: Don Quijote — Iochom István

2009. december 17., csütörtök, Közélet

Viola Gábor, Veres Előd, Lungu László Zsolt

A Kézdivásárhelyi Városi Színház legújabb produkcióját, a Don Quijote című kópéjátékot ma 19 órakor a Vigadóban mutatják be. Az előadás Csáki Csilla rendező átdolgozásában az eredeti kétkötetes Cervantes-regény hű adaptációja kíván lenni, mely egyaránt szól gyerekeknek és felnőtteknek.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2009-12-17: Közélet - x:

Ünnepi díszbe öltözött Kovászna — Bodor János

Pár napja ünnepi díszben pompázik a város, igazi karácsonyi hangulatban készülhetnek az ünnepekre a kovásznaiak. Fényárba borult a belváros, díszkivilágítást kapott a városháza, a központi parkban fényfüzérek díszítik a Pokolsár és a borvízforrás körüli örökzöld bokrokat és fenyőfákat, valamint a sétányok futórózsaállványait.
2009-12-17: Máról holnapra - x:

Jövőre jobb lesz? — Simó Erzsébet

Mióta Traian Băsescu megnyerte a választásokat, a felfüggesztett, többszörösen ideiglenes Boc-kabinet egyre derűlátóbb az ország gazdasági jövőjét illetően. Míg alig egy-másfél hónappal ezelőtt azon siránkozott mind a kormányfő, mind az államelnök, hogy még az is megeshet, nem lesz elég pénz decemberben, januárban a fizetések és nyugdíjak folyósítására, újabban már egyenesen optimista Emil Boc, s mondogatja is sűrűn: semmi gubanc, ha nem érkezik be az országnak ítélt hitel harmadik részlete, akkor sem lesz világvége.