Pert nyertek a fogtechnikusok

2010. február 4., csütörtök, Közélet
Múlt hét végén a brassói táblabíróság ítéletet hozott a fogtechnikusok kontra megyei tanács perben.

Az érintettek úgy vélik, dr. Gheorghe Moraru ügyvéd következetes kiállása segítette ügyüket. Az ítélet értelmében a megye önkormányzatának kötelessége az épületet eredeti rendeltetése, azaz fogászati rendelőként működtetni. Most már csak Henning László megyeitanácselnök-helyettesnek kell állnia a szavát, és alapos tataroztatás, felújítás után igazi, korszerű, regionális központtá fejleszteni az időközben szétvert fogászati rendelőközpontot. (simó)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-02-04: Közélet - x:

Fizet, aki kétszer bukik

Egy vizsgáért negyven lejt, a teljes érettségiért kétszázhúsz lejt kell fizetnie annak, aki előző két próbálkozáson megbukott.
2010-02-04: Közélet - x:

Méhnyakrák elleni oltás családorvosoknál

Az elmúlt két hét alatt alig ötvenen oltatták be magukat méhnyakrák ellen Háromszéken, ezzel a humán papilloma vírussal szemben immunizált lányok és huszonnégy év alatti fiatal nők száma megközelíti a négyszázat.